• slide
  • slide

Over ons

Coen van Westerveld
Van sfeerhaarden tot duurzame warmtevoorzieningen. Haarden plaatsen doen wij vakkundig en vol passie. Dat begint al aan de tekentafel. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij maatwerk bieden in het leveren en plaatsen van haarden én schouwen. Alle soorten haarden zoals gashaarden, houtkachels en elektrische kachels. En onze specialiteit: duurzame cv houtkachels of pelletkachels.
 
Onze ervaring
Na enkele jaren bij toeleveranciers voor de haardenbranche te hebben gewerkt, ben ik -Coen van Westerveld- in 2000 fulltime het vakgebied in gegaan. Met veel plezier kijk ik terug op deze jaren. Hierin heb ik het vak geleerd binnen een mooi bedrijf waar kwaliteit en service de drijfveer waren. Net als nu bij Westerhaard.
 
In 2012 kreeg ik de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Hierbij put ik dagelijks uit die bron van opgedane kennis en ervaring.
 
Expert in duurzame warmtevoorziening
Wij plaatsen sfeerhaarden en duurzame haarden. Hiermee spelen we in op de toenemende vraag naar economisch ecologische warmte. Enorme besparingen op het gasverbruik of zelfs gasonafhankelijkheid zijn hierbij mogelijk.
 
Hiervoor bieden wij een systeem waarbij we de gratis warmte van de zon gebruiken, zelfs in de winter. In combinatie met een hout of pellet gestookte cv haard, aangesloten op een buffervat, waardoor de hele woning zonder gas voorzien wordt van warm stromend water en cv warmte. Dit levert u enorme kostenbesparingen op.
 
Onze vakmensen
Gezien de toenemende vraag breiden wij ons netwerk van betrouwbare mensen die het vak verstaan continue uit. Op deze manier kunnen we nu en in de toekomst aan uw vraag beantwoorden en staan wij garant voor de kwaliteit van de door ons geleverde en geplaatste haarden. Onze lijnen zijn kort en we kunnen direct inspelen op uw wensen.
 
Maatwerk van tekentafel tot uitvoering
Wij richten ons voornamelijk op de particuliere sector en werken met diverse bouwbedrijven en aannemers op een prettige manier samen.
 
Steeds vaker begint het aan de tekentafel, samen met architecten.
Uw eigen haard is goud waard
Op het gebied van MAATWERK hebben we dan ook vele mogelijkheden. Juist in situaties waar het onmogelijk lijkt een haard te kunnen plaatsen, bieden wij in samenwerking met onze fabrikanten maatwerk oplossingen. Doorgaans een warm welkom! Met als hoofddoel: “verantwoord spelen met vuur”
Heeft u interesse of heeft u vurige vragen? Neem snel contact met ons op, wij helpen u graag.
Contact
Westerhaard
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033-2865109

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.

Vraag van de dag
V: Ik wil op een plaats waar geen rookanaal is toch een gashaard, kan dit anders?
A:
Er is een geforceerd beveiligd, gesloten systeem waarbij de verbrandingslucht ook van buiten wordt gehaald.   Waarbij we ze... Lees verder
Er is een geforceerd beveiligd, gesloten systeem waarbij de verbrandingslucht ook van buiten wordt gehaald.
 
Waarbij we zelfs via de kruipruimte of kelder de rookgasafvoer en zuurstof aanvoer kunnen realiseren, om vervolgens b.v 20 meter verder op ergens in het dak of in de gevel uit te monden.
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?

Maandag:          gesloten
Dinsdag:           op afspraak
Woensdag:       op afspraak
Donderdag:      10:00 – 17:00 bij voorkeur op afspraak
Vrijdag:             10:00 – 17:00 bij voorkeur op afspraak
Zaterdag:          10:00 – 16:00 bij voorkeur op afspraak

Afspraak inplannen?

Om een afspraak in te plannen, kunt u ons mailen op info@westerhaard.nl. 
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.