• slide
  • slide

Stovax & Gazco

Een uitstekend aanbod van kachels & haarden
Stovax & Gazco vervaardigen hout, gas-en elektrische kachels, haarden en schouwen. De Stovax Group is het grootste kachel en haarden producerende bedrijf in Groot Brittannië met een scala van modellen zowel eigentijds als traditioneel om in iedere wens te kunnen voorzien.

Stovax houtkachels als voorzet model en inbouwhaarden
Sfeervolle warmtebronnen, leverbaar in diverse kleuren en modellen die passen in elk interieur. De techniek die is toegepast (Cleanburn) zorgt voor een schone verbranding, een optimale warmte uitstraling in de ruimte en daarmee een minimaal warmteverlies door het rookkanaal. Dit alles door middel van drie aparte luchtstromen. Als eerste de lucht voor de normale verbranding van de brandstof, ten tweede voor het airwash systeem dat zorgt voor het schoon blijven van de ruiten en ten derde voor de naverbranding van koolwaterstoffen. Met een houtkachel of inbouwhaard van Stovax kunt u volop genieten van sfeervol vuur! Alle kachels zijn CE-gekeurd wat betekent dat ze door een daartoe (onafhankelijk) gecertificeerd bedrijf zijn getest volgens de laatste Europese normen. Een geruststellende gedachte!
Door hout te stoken kunt u aanzienlijke besparen op uw energierekening. Afhankelijk van het rendement van uw haard of kachel kan deze besparing oplopen tot honderden euro’s per jaar. Houtkachels geven het hoogste rendement en dus ook de hoogste besparing. Behalve de besparing op uw energierekening geniet u bovendien van de sfeer en behaaglijke warmte van uw haard of kachel. Uiteraard helpt uw leverancier u graag de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een houtkachel of inbouwhaard die bij uw wens en uw woning.

Gazco gas inbouwhaarden en voorzet kachels
Wanneer u voor Gazco kiest zijn kwaliteit en technologie gegarandeerd. Van moderne aan de muur te hangen haarden tot aan traditionele kachels, Gazco zet zich in om de meest realistische vlammenspel te creëren. Gazco is onderdeel van de Stovax Groep, met een prestigieus assortiment haarden en kachels. U kunt meer informatie over het assortiment en de producten van de Stovax Groep vinden op www.gazco.nl en in onze showroom in Woudenberg staan een aantal modellen opgesteld.

Gazco Elektrische haarden en kachels
Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om de warme uitnodigende atmosfeer van een echt vuur te verkrijgen, met alle gemakken, veelzijdigheid en doeltreffendheid van elektrisch vuur. Gazco heeft met behulp van de meest recente vlameffecttechnologie een mooi assortiment haarden en kachels gecreëerd, die als een veelzijdig en uitzonderlijk mooi middelpunt voor huizen fungeren – en dat allemaal zonder dat er een schoorsteen nodig is! Het veelzijdige assortiment van Gazco bestaat uit hanghaarden, inbouwhaarden en een serie voorzet kachels van modern tot de echte gietijzeren klassiekers.

Gazco Radiance
Het adembenemende elektrisch vuur van de Radiance serie, combineert opvallende esthetiek en geavanceerde technologie, die direct kan worden getransformeerd in elk interieur. De Radiance geeft een boeiend, realistisch vlambeeld met een keuze aan effecten en kleuren. Dit ontwerp is verkrijgbaar voor bevestiging aan de wand of als inbouwhaard. De Radiance is leverbaar in verschillende afmetingen en met diverse styling opties om u een optimale keuze te bieden. De mooie vlam beelden en licht effecten zijn een streling voor het oog, terwijl de haard zorgt voor een luxe uitstraling in uw interieur.

In onze showroom in Woudenberg willen we u de nieuwste Radiance graag demonstreren! De keuze in de afwerkkaders van de serie hanghaarden varieert van strak zwart glas tot staalkaders in vele kleuren leverbaar.
Contact
Westerhaard
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033-2865109

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.

Vraag van de dag
V: Ik wil op een plaats waar geen rookanaal is toch een gashaard, kan dit anders?
A:
Er is een geforceerd beveiligd, gesloten systeem waarbij de verbrandingslucht ook van buiten wordt gehaald.   Waarbij we ze... Lees verder
Er is een geforceerd beveiligd, gesloten systeem waarbij de verbrandingslucht ook van buiten wordt gehaald.
 
Waarbij we zelfs via de kruipruimte of kelder de rookgasafvoer en zuurstof aanvoer kunnen realiseren, om vervolgens b.v 20 meter verder op ergens in het dak of in de gevel uit te monden.
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?

Maandag:          gesloten
Dinsdag:           op afspraak
Woensdag:       op afspraak
Donderdag:      10:00 – 17:00 bij voorkeur op afspraak
Vrijdag:             10:00 – 17:00 bij voorkeur op afspraak
Zaterdag:          10:00 – 16:00 bij voorkeur op afspraak

Afspraak inplannen?

Om een afspraak in te plannen, kunt u ons mailen op info@westerhaard.nl. 
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.