• slide
  • slide

Spartherm

Spartherm is een relatief jonge speler op de markt. Het bedrijf is in 1986 opgericht en is het van een klein bedrijf dat sloten maakte uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van de hout inbouwhaarden. Momenteel heeft Spartherm ongveer 500 medewerkers die verdeeldt zijn over twee locaties. Het hoofdkantoor staat in Osnabruck en de fabriek in Polen.
 
Spartherm inbouw houthaarden
Het succes van Spartherm is te danken aan de hoge technische kwaliteit van de producten in combinatie met een eigentijds, steeds vernieuwd, design. Mede ook dankzij de voortdurende innovaties op het gebied van verbrandingstechnologie, Openhaard van Spartherm.
Het is heerlijk om bij een ouderwetste openhaard te kruipen. Gezelligheid ten top en een klein beetje warmte. Dat is, naast de soms wat extra rommel en eerder rook in de kamer, het belangrijkste nadeel aan een openhaard. Het rendement is meestal minder dan 20% en dat betekent dat u er weinig warmte van heeft en hout blijft toevoeren. Met de Spartherm Liftdeur haarden combineert u de gezelligheid met rendement. Doordat de ruit bij de meeste modellen frameloos is, lijkt het net alsof u voor een openhaard zit.
 
Veiligheid
Naast het voordeel van rendement (+/- 80%) is het ook nog eens veiliger om de haard dicht te stoken. Dicht betekent dus minder kans op rook in de kamer en veel minder kans dat er hout of vonken uit de haard springen. Daarnaast wordt de ruit natuurlijk wel heet, maar voor kinderen is dat veiliger dan een open vuur waar ze rechtstreeks met de vlammen in contact kunnen komen.
 
Contact
Westerhaard
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033-2865109
Vraag van de dag
V: ik wil een gashaard midden in de woonkamer maar wil de bovenkant vrijhouden zonder een pijp in het zicht kan dat?
A:
Ook hiervoor hebben we een oplossing, een goedgekeurd concentrisch aan/afvoer systeem.... Lees verder
Ook hiervoor hebben we een oplossing, een goedgekeurd concentrisch aan/afvoer systeem.
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
Openingstijden:
 
GESLOTEN I.V.M. VAKANTIE 1 AUGUSTUS T/M 26 AUGUSTUS.
VANAF 25 AUGUSTUS ZIJN WE WEER BEREIKBAAR.
 
Dinsdag:          op afspraak
Woensdag:      op afspraak 
Donderdag:      10:00 – 17:00
Vrijdag:             10:00  17:00
Vrijdagavond:   alleen op afspraak
Zaterdag:         10:00 – 16:00
 
Afspraak inplannen?
Mail ons op info@westerhaard.nl