• slide
  • slide

Skantherm

Met passie, vastberadenheid en meer dan 30 jaar ervaring is skantherm uitgegroeid tot één van de marktleiders voor moderne houtstook haardkachels in Duitsland en Europa. Van oudsher profileert het familiebedrijf uit het Westfaalse Oelde zich steeds weer als toonaangevend innovator op de markt voor design- gerichte sfeerhaarden. Want de tweede generatie van skantherm vervaardigt kwalitatief hoogstaande vuurmeubelen die voldoen aan de hoogste eisen die aan productkwaliteit en -design, technische uitvoe- ring en milieuvriendelijkheid gesteld worden. Een essentieel bestanddeel van de skantherm filosofie is de harmonie tussen vorm en functie. Een perfect, gereduceerd design, hoogwaardige materialen en innovatieve verbrandingstechniek dienen voor lief- hebbers van haardkachels om hun thuis volgens hun persoonlijke stijl te kunnen inrichten. En dat een leven lang. Skantherm brengt een aantal modellen op de Nederlandse markt van klassieke modellen tot zeer moderne design haarden.
Precieze afwerking en innovatieve techniek, gepaard gaande met hoogstaande esthetiek.
Gezelligheid creëren, CO2-neutraal verwarmen en: schoonheid van vorm en elegantie in de kamer verspreiden. Al deze verwachtingen lost een skantherm haardkachel in dankzij zijn hoogwaardig design dat in een omvangrijk ontwikkelings- proces op elk haardmodel afgestemd is. Daarbij geldt de voornaamste grond- regel: toegestaan is wat vorm, technische functionaliteit en absoluut goede vormgeving in een perfecte symbiose brengt. Daarbij werken wij nauw samen met gerenommeerde ontwerpers die steevast in dezelfde filosofie geloven. Samen winnen wij daarmee niet alleen talrijke design- prijzen, maar vooral onze klanten. De veiligheid van onze haardkachels ligt ons na aan het hart. Om deze reden voldoen onze haardkachels aan de strengste normen en veiligheidseisen en worden ze o.a. door onafhankelijke keuringsinstanties zoals het Fraunhofer Institut (Fraunhofer Instituut) in Stutt- gart (Duitsland) en de Rhein-Ruhr Feuerstätten Prüfstelle (keuringsinstantie Rijn-Roer sfeerhaarden) in Oberhausen (Duitsland) getest resp. wordt de lopende productie door externe instanties gecontroleerd. Alle modellen dragen het EG-conformiteitsmerkteken en velen onder hen voldoen aan de Oostenrijkse verordening 15a B-VG en de strenge normen van de steden Regensburg, Aken, München en Stuttgart. Alle toestellen beschikken over de Zwitserse VKF vergunning. Van de kamerlucht onafhankelijke toestellen worden via het Deutsche Institut für Bautechnik (Duits Instituut voor Bouwtechniek) in Berlijn gecertificeerd

Als eigenaar van een skantherm-haardkachel mag u er zeker van zijn, voor lange tijd van een maximum aan technische kwaliteit te kunnen genieten. Om dit te accentueren, is elke skanthermhaardkachel ver boven de wettelijke eisen uit van een vijfjarige functionele garantie*voorzien. Een skantherm-haardkachel vertoont een zeer lange levensduur – goed om weten dat u ook na vele jaren nog wisselstukken probleemloos kunt bestellen.

Laat u verrassen in onze showroom en kom genieten van de brandende opstelling van de draaibare skantherm-haardkachel model Emotion.
Contact
Westerhaard
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033-2865109

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.

Vraag van de dag
V: Ik wil/zoek een gashaard met een gesloten verbrandings systeem (concentrisch) speciaal op maat gemaakt.
A:
Hiermee kunnen we u helpen, neem gerust contact met ons op ... Lees verder
Hiermee kunnen we u helpen, neem gerust contact met ons op 
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?

Openingstijden showroom
Dinsdag:           10:00 – 17:00 op afspraak
Woensdag:       10:00 – 17:00 op afspraak
Donderdag:      10:00 – 17:00 op afspraak
Vrijdag:             10:00 – 17:00 op afspraak
Zaterdag:          10:00 – 16:00 op afspraak

Afspraak inplannen?

Om een afspraak in te plannen, kunt u ons mailen op info@westerhaard.nl. 
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.