• slide
  • slide

Silhouet Electric Fire

Silhouetfire biedt een unieke vuurbeleving in een strak vormgegeven hanghaard. Het modulerende vlammenspel is volledig flexibel in te stellen, van een zachte gloed tot levensechte vlammen! Indien gewenst kunt u met een druk op de knop direct genieten van de heerlijke warmte van de haard. Zodra u behaaglijk warm bent schakelt u de warmtebron uit, maar behoudt u het prachtige sfeervuur zolang u wilt. Een ouderwets romantisch vuur, voorzien van alle moderne gemakken!

Plug & Play
Een van de grote voordelen van de Silhouet Fire t.o.v. een houthaard of een gashaard is het gemak van de installatie. Er hoeft geen rookkanaal of gasleiding te worden aangelegd. De Silhouet Fire wordt gemakkelijk bevestigd aan de wand. U steekt de stekker in het stopcontact, drukt op de knop en voilà: u kunt direct genieten van uw sfeervolle haard!

Veelzijdig
U kunt de Silhouet Fire geheel naar wens instellen. Bepaal gemakkelijk vanaf de bank de gewenste intensiteit van het vuurbeeld met uw afstandsbediening. Met een druk op de knop schakelt u het warmte-element van de haard in op de gewenste stand. En wanneer het behaaglijk warm is, schakelt u het warmte-element weer uit, terwijl u van het sfeervuur kunt blijven genieten. Dit is zowel met een houthaard als een gashaard uiteraard niet mogelijk.

Verbruik
Ook het verbruik van de haard is erg gunstig in vergelijking met bijvoorbeeld een gashaard. Zo kunt u zelf bepalen of u wel of geen verwarming wenst. En zelfs met de verwarming op vol vermogen is het verbruik van de haard vergelijkbaar met een kleine elektrische kachel. De haard is daarmee zowel in aanschaf als verbruik zeer betaalbaar. 

De Silhouetfire is leverbaar in 3 breedte maten met een strakke zwarte omlijsting van glas of een ander materiaal en kleur naar uw keuze. U kunt de Silhouetfire eenvoudig aan de muur hangen, maar ook de inbouw in een strakke kolom behoort tot de mogelijkheden. Westerhaard heeft als geen ander de meeste ervaring in de inbouw van de unieke Silhouetfire haarden in Nederland.

In de showroom in Woudenberg kunnen we u de Silhouetfire demonstreren en aan de hand van fotomateriaal van door ons gerealiseerde projecten de mogelijkheden bespreken.
Contact
Westerhaard
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033-2865109
 
Bereikbaarheid showroom

Via Stationsweg Oost/N224 nieuwbouw inrit nemen tegenover bordje 15.4 en dan de naambordjes Hek badkamers volgen en via rijplaten de parkeerplaats oprijden tot de voorzijde.
Ingang deur links.
 

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.

Vraag van de dag
V: Mijn rookkanaal is te klein, wat nu?
A:
Als u niet wilt breken kunnen we uw rookkanaal laten uitfrezen en voorzien van een dubbelgedraaide voering.... Lees verder
Als u niet wilt breken kunnen we uw rookkanaal laten uitfrezen en voorzien van een dubbelgedraaide voering.
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
Openingstijden:
  
Dinsdag:          op afspraak
Woensdag:      op afspraak 
Donderdag:      10:00 – 17:00
Vrijdag:             10:00  17:00
Vrijdagavond:   alleen op afspraak
Zaterdag:         10:00 – 16:00
 
Afspraak inplannen?
Mail ons op info@westerhaard.nl
 
Bereikbaarheid showroom

Via Stationsweg Oost/N224 nieuwbouw inrit nemen tegenover bordje 15.4 en dan de naambordjes Hek badkamers volgen en via rijplaten de parkeerplaats oprijden tot de voorzijde.
Ingang deur links.

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.