• slide
  • slide

Silhouet Electric Fire

Silhouetfire biedt een unieke vuurbeleving in een strak vormgegeven hanghaard. Het modulerende vlammenspel is volledig flexibel in te stellen, van een zachte gloed tot levensechte vlammen! Indien gewenst kunt u met een druk op de knop direct genieten van de heerlijke warmte van de haard. Zodra u behaaglijk warm bent schakelt u de warmtebron uit, maar behoudt u het prachtige sfeervuur zolang u wilt. Een ouderwets romantisch vuur, voorzien van alle moderne gemakken!

Plug & Play
Een van de grote voordelen van de Silhouet Fire t.o.v. een houthaard of een gashaard is het gemak van de installatie. Er hoeft geen rookkanaal of gasleiding te worden aangelegd. De Silhouet Fire wordt gemakkelijk bevestigd aan de wand. U steekt de stekker in het stopcontact, drukt op de knop en voilà: u kunt direct genieten van uw sfeervolle haard!

Veelzijdig
U kunt de Silhouet Fire geheel naar wens instellen. Bepaal gemakkelijk vanaf de bank de gewenste intensiteit van het vuurbeeld met uw afstandsbediening. Met een druk op de knop schakelt u het warmte-element van de haard in op de gewenste stand. En wanneer het behaaglijk warm is, schakelt u het warmte-element weer uit, terwijl u van het sfeervuur kunt blijven genieten. Dit is zowel met een houthaard als een gashaard uiteraard niet mogelijk.

Verbruik
Ook het verbruik van de haard is erg gunstig in vergelijking met bijvoorbeeld een gashaard. Zo kunt u zelf bepalen of u wel of geen verwarming wenst. En zelfs met de verwarming op vol vermogen is het verbruik van de haard vergelijkbaar met een kleine elektrische kachel. De haard is daarmee zowel in aanschaf als verbruik zeer betaalbaar. 

De Silhouetfire is leverbaar in 3 breedte maten met een strakke zwarte omlijsting van glas of een ander materiaal en kleur naar uw keuze. U kunt de Silhouetfire eenvoudig aan de muur hangen, maar ook de inbouw in een strakke kolom behoort tot de mogelijkheden. Westerhaard heeft als geen ander de meeste ervaring in de inbouw van de unieke Silhouetfire haarden in Nederland.

In de showroom in Woudenberg kunnen we u de Silhouetfire demonstreren en aan de hand van fotomateriaal van door ons gerealiseerde projecten de mogelijkheden bespreken.
Contact
Westerhaard
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033-2865109
 

Bereikbaarheid showroom

Door werkzaamheden aan de weg is de showroom moeilijk bereikbaar.

Volg de omleiding bordjes van Hek Badkamers

Of kies uw route via Industrie terrein De Nort, Paralelweg  op en dan rechtsaf de Nort en aan het einde weg links Zegheweg op.

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.

Vraag van de dag
V: Duurt het lang voor een massieve speksteen haard is opgewarmd?
A:
Dit zal iets langer duren dan een gietijzeren of een convectie kachel, echter valt dit erg mee betreffende de gewone formaten spek... Lees verder
Dit zal iets langer duren dan een gietijzeren of een convectie kachel, echter valt dit erg mee betreffende de gewone formaten speksteen kachels.
De ervaring leert dat dit wellicht ca 15 min langer duurt.
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
Openingstijden:
  
Dinsdag:          op afspraak
Woensdag:      op afspraak 
Donderdag:      10:00 – 17:00
Vrijdag:             10:00  17:00
Vrijdagavond:   alleen op afspraak
Zaterdag:         10:00 – 16:00
 
Afspraak inplannen?
Mail ons op info@westerhaard.nl
 

Bereikbaarheid showroom

Door werkzaamheden aan de weg is de showroom moeilijk bereikbaar.

Volg de omleiding bordjes van Hek Badkamers

Of kies uw route via Industrie terrein De Nort, Paralelweg  op en dan rechtsaf de Nort en aan het einde weg links Zegheweg op.

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.