• slide
  • slide

Schmid en Camina

Wir machen richtig Feuer

Onder het motto „Wir machen richtig Feuer“ produceert Schmid inbouw haarden en verwarmingstoestellen van aansprekende kwaliteit en alles „Made in Germany“. De producten zijn ontworpen, bewerkt en gekozen op ons hoofdkantoor in Bissendorf bij Osnabrück.

Het bedrijf Schmid beschikt over jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van verwarmingssystemen. De hoge kwaliteitseisen op het gebied van techniek, design en productie zorgen voor duurzaamheid en klanttevredenheid.

Het assortiment omvat: Inbouw verwarming, inbouwhaarden en kacheldeuren en uitgebreide accessoires. Ook individuele ideen kunnen gerealiseerd worden. Verder worden haarden aangeboden die aangesloten kunnen worden op het centrale verwarmingssysteem.

Maatwerk
Kan niet bestaat niet, is er een bijzondere situatie waar standaard niets passend is, geen probleem Schmidt maakt een haard naar uw wens voor uw situatie.

Camina
Onder de naam Camina is Schmidt gekomen met een prachtig gamma inbouw haarden welke kant en klaar prefab worden geleverd, met een geweldige ombouw welke accumulerend is en daardoor een heel lange nawarmtijd heeft ook als de haard al vele uren is gedoofd.

Deze haarden kunnen in verschillende varianten geleverd worden in front, hoek of 3-zijdig model

In prachtig designbeton of op kleur, allen met een grote opslagcappiciteit, met het geheim van een laag vermogen aan kw, zodat deze ook toepasbaar is in goed geisoleerde woningen en zelfs ruimtelucht onafhankelijk kan worden aangesloten.
 
Contact
Westerhaard
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033-2865109
 

Bereikbaarheid showroom

Door werkzaamheden aan de weg is de showroom moeilijk bereikbaar.

Volg de omleiding bordjes van Hek Badkamers

Of kies uw route via Industrie terrein De Nort, Paralelweg  op en dan rechtsaf de Nort en aan het einde weg links Zegheweg op.

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.

Vraag van de dag
V: Duurt het lang voor een massieve speksteen haard is opgewarmd?
A:
Dit zal iets langer duren dan een gietijzeren of een convectie kachel, echter valt dit erg mee betreffende de gewone formaten spek... Lees verder
Dit zal iets langer duren dan een gietijzeren of een convectie kachel, echter valt dit erg mee betreffende de gewone formaten speksteen kachels.
De ervaring leert dat dit wellicht ca 15 min langer duurt.
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
Openingstijden:
  
Dinsdag:          op afspraak
Woensdag:      op afspraak 
Donderdag:      10:00 – 17:00
Vrijdag:             10:00  17:00
Vrijdagavond:   alleen op afspraak
Zaterdag:         10:00 – 16:00
 
Afspraak inplannen?
Mail ons op info@westerhaard.nl
 

Bereikbaarheid showroom

Door werkzaamheden aan de weg is de showroom moeilijk bereikbaar.

Volg de omleiding bordjes van Hek Badkamers

Of kies uw route via Industrie terrein De Nort, Paralelweg  op en dan rechtsaf de Nort en aan het einde weg links Zegheweg op.

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.