• slide
  • slide

Cosyflame

COSYFLAME – heer en meester in gesloten gashaarden op maat in klassieke stijl Cosyflame heeft niet alleen de gezelligste vlammen, waarschijnlijk ook de meest mooie en realistische vlammen van alle gashaarden in de wereld. De Belgische fabrikant van kaderloze gesloten gashaarden brengt de ene na de andere primeur op de markt. Daarmee geeft het bedrijf álle andere merken het nakijken. Cosyflame sfeerhaarden biedt liefhebbers van de klassieke open haard de onovertroffen ambiance van een écht haardvuur, met alle voordelen van een hypermoderne gashaard en onzichtbaar gesloten met HD-glas.
 
Hét alternatief voor een echte open haard
Energie verspillen is economisch en ecologisch onverantwoord. Bovendien maken strenge bouwen milieuwetten het quasi onmogelijk om nog een originele open haard op hout te plaatsen. Dé oplossing: een gesloten gashaard van Cosyflame, die de anders zichtbare technieken – zoals het kader en de inbouw – helemaal aan het oog onttrekt. De gaskachel wordt (ook) op maat gemaakt om perfect te passen in de opening van de sierschouw. Zo zet je de klassieke stijlschouw EN het vuur in de verf, en wordt de haard een pronkstuk en met de charmes van een knetterend houtvuur.

Schoonheid schuilt in wat je niet ziet
De gepatenteerde Incognito gashaarden hebben hun naam niet gestolen: ze zijn uniek omwille van wat je níét ziet. Omdat de inbouwhaard en het HD glas onzichtbaar zijn, ligt de nadruk op de dansende vlammen. Het HD glas met tien lagen ontspiegeling reflecteert niet en is daardoor nagenoeg onzichtbaar. Het ontspiegelde glas maakt komaf met de hinderlijke reflectie van invallende lichtstralen. Zo geniet je van een ongeëvenaarde vuurbeleving. Zelfs als de sfeerhaard is gedoofd, zie je het glas niet!

Cosyflame-vuur: geen kitsch maar kunst!

In tegenstelling tot de meeste imitatiehoutblokken, zijn die van Cosyflame wél realistisch. De deels opgebrande, natuurgetrouwe houtstammen gloeien echt op zoals bij een echte open haard. Bovendien stapel je de blokken naar wens. Nóg meer variatie? Met de random-knop of spaarstandknop verandert het vlammenbeeld vanzelf, voor een boeiend en afwisselend schouwspel. De drietraps piramidegasbrander Goliath bestaat in twee varianten: 60 centimeter breed brandt hoog en smal; 80 centimeter breed brandt breder en lager. Met de afstandsbediening maak je de inbouwhaard aan vanuit je luie zetel, en stel je de vlammen traploos hoger of lager in of uw domotica regelt dit alles voor U.

Op maat van je verlangens
Hoewel we heer en meester zijn in de klassieke stijl, biedt Cosyflame inbouwhaarden je evengoed maatwerk in moderne en eigentijdse looks. Qua binnenwerk kies je uit alles wat onbrandbaar is: van sober antracietzwart en karaktervol roest (Cor-Ten staal) tot gietijzermotief, bakstenen en  verzaagde, oude dakpannen. In principe komt elk hittebestendig materiaal in aanmerking. Zo heeft je Cosyflame haard een uiterst persoonlijke toets. Ook wat de afmetingen betreft, zijn er legio mogelijkheden. We werken de haard in de breedte af op maat van de haardopening of de dagmaat van de (oude) sierschouw, tot maximaal 115 centimeter hoog en 163 centimeter breed, per mm. De kleinere inbouwhaardenhebben een diepte van 48 of 58 centimeter, de grotere sfeerhaarden
zijn steeds 58cm diep.

Bijzondere extra’s
Hou je ook zo van het rustgevende geknetter en de geur van een echt houtvuur? Dan geniet je gegarandeerd van het ‘knettergeluid’ en de ‘houtgeur’ die Cosyflame integreerde. En wat denk je van extra houtstammen in 3D die schijnbaar door de ruit steken? Cosyflame gaat tot het uiterste om de meest realistische en esthetische open haard te ontwerpen. Zelfs voor het eindstuk op de schoorsteen bedachten we een oplossing: Discreto, een onzichtbaar inbouw- of opbouw-eindstuk in plaats van het typische concentrische eindstuk in inox dat vloekt met de omgeving. Cosyflame is mooi, vernuftig én rendabel: de gesloten gashaarden hebben een rendement van 65 tot 75% – bewust niet té hoog zodat de vlammen niet blauw blijven en je de hele avond van je Cosyflame gaskachel kan genieten. Maar héél wat meer dan een traditionele open haarden die maar een rendement hebben van 10%. Cosyflame – betoverend mooi en buitengewoon vernieuwend. Hout sleuren vergeet het! 
Contact
Westerhaard
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033-2865109

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.

Vraag van de dag
V: Ik wil op een plaats waar geen rookanaal is toch een gashaard, kan dit anders?
A:
Er is een geforceerd beveiligd, gesloten systeem waarbij de verbrandingslucht ook van buiten wordt gehaald.   Waarbij we ze... Lees verder
Er is een geforceerd beveiligd, gesloten systeem waarbij de verbrandingslucht ook van buiten wordt gehaald.
 
Waarbij we zelfs via de kruipruimte of kelder de rookgasafvoer en zuurstof aanvoer kunnen realiseren, om vervolgens b.v 20 meter verder op ergens in het dak of in de gevel uit te monden.
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?

Maandag:          gesloten
Dinsdag:           op afspraak
Woensdag:       op afspraak
Donderdag:      10:00 – 17:00 bij voorkeur op afspraak
Vrijdag:             10:00 – 17:00 bij voorkeur op afspraak
Zaterdag:          10:00 – 16:00 bij voorkeur op afspraak

Afspraak inplannen?

Om een afspraak in te plannen, kunt u ons mailen op info@westerhaard.nl. 
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.