• slide
  • slide

Economisch verwarmen

 
Bij economisch en of ecologisch verwarmen gaat het om zuinigheid. Duurzaam is nogal een “hot” onderwerp in ons vakgebied, letterlijk en figuurlijk. Westerhaard heeft verschillende systemen om duurzaam en economisch te verwarmen.
 
Neem de “Walltherm”. Daarmee kunt u geheel op hout uw sanitair en cv water verwarmen zodat u geen gas meer nodig heeft, zelfvoorzienend dus.
 
Ook massieve speksteenhaarden zoals Altech zijn een bron van economisch verwarmen. Door een paar uur te stoken kunt u tot wel een dag nagenieten van de “infrarood stralingswarmte” welke speksteen afgeeft (accumulerend).
 
Wilt u helemaal niet meer met hout sjouwen kunt u nog denken aan pellet haarden. Pellet haarden krijgen een steeds betere techniek. Dit komt door de jaren lange ervaring die er inmiddels bij de ontwikkelaars is. Vooral het Dielle systeem onderscheid zich.
 
Ook kunnen we u helpen aan infrarood panelen welke er in verschillende uitvoeringen zijn waaronder spiegels, schilderijen en decor panelen. Ze zijn ook regelbaar met thermostaat en zeer energiezuinig.
 
Wordt u er al warm van?
 
We helpen u graag.
 
 
 
 
Contact
Westerhaard
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033-2865109
Vraag van de dag
V: Moet ik met een concentrisch (gesloten verbranding) uitmonden boven de nok?
A:
Het bijkomende voordeel van een gesloten verbrandings systeem is dat de haard en een hoogrendement afgeeft maar daarnaast ook bijn... Lees verder
Het bijkomende voordeel van een gesloten verbrandings systeem is dat de haard en een hoogrendement afgeeft maar daarnaast ook bijna overal toepasbaar is.
 
Vanaf het toestel hoeft in de meeste gevallen slechts 1 meter omhoog gegaan te worden en daarna kan er via de gevel een uitmonding worden gerealiseerd.
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
Openingstijden:
 
GESLOTEN I.V.M. VAKANTIE 1 AUGUSTUS T/M 26 AUGUSTUS.
VANAF 25 AUGUSTUS ZIJN WE WEER BEREIKBAAR.
 
Dinsdag:          op afspraak
Woensdag:      op afspraak 
Donderdag:      10:00 – 17:00
Vrijdag:             10:00  17:00
Vrijdagavond:   alleen op afspraak
Zaterdag:         10:00 – 16:00
 
Afspraak inplannen?
Mail ons op info@westerhaard.nl