• slide
  • slide

Economisch verwarmen

 
Bij economisch en of ecologisch verwarmen gaat het om zuinigheid. Duurzaam is nogal een “hot” onderwerp in ons vakgebied, letterlijk en figuurlijk. Westerhaard heeft verschillende systemen om duurzaam en economisch te verwarmen.
 
Neem de “Walltherm”. Daarmee kunt u geheel op hout uw sanitair en cv water verwarmen zodat u geen gas meer nodig heeft, zelfvoorzienend dus.
 
Ook massieve speksteenhaarden zoals Altech zijn een bron van economisch verwarmen. Door een paar uur te stoken kunt u tot wel een dag nagenieten van de “infrarood stralingswarmte” welke speksteen afgeeft (accumulerend).
 
Wilt u helemaal niet meer met hout sjouwen kunt u nog denken aan pellet haarden. Pellet haarden krijgen een steeds betere techniek. Dit komt door de jaren lange ervaring die er inmiddels bij de ontwikkelaars is. Vooral het Dielle systeem onderscheid zich.
 
Ook kunnen we u helpen aan infrarood panelen welke er in verschillende uitvoeringen zijn waaronder spiegels, schilderijen en decor panelen. Ze zijn ook regelbaar met thermostaat en zeer energiezuinig.
 
Wordt u er al warm van?
 
We helpen u graag.
 
 
 
 
Contact
Westerhaard
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033-2865109
 

Bereikbaarheid showroom

Door werkzaamheden aan de weg is de showroom moeilijk bereikbaar.

Volg de omleiding bordjes van Hek Badkamers

Of kies uw route via Industrie terrein De Nort, Paralelweg  op en dan rechtsaf de Nort en aan het einde weg links Zegheweg op.

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.

Vraag van de dag
V: Duurt het lang voor een massieve speksteen haard is opgewarmd?
A:
Dit zal iets langer duren dan een gietijzeren of een convectie kachel, echter valt dit erg mee betreffende de gewone formaten spek... Lees verder
Dit zal iets langer duren dan een gietijzeren of een convectie kachel, echter valt dit erg mee betreffende de gewone formaten speksteen kachels.
De ervaring leert dat dit wellicht ca 15 min langer duurt.
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
Openingstijden:
  
Dinsdag:          op afspraak
Woensdag:      op afspraak 
Donderdag:      10:00 – 17:00
Vrijdag:             10:00  17:00
Vrijdagavond:   alleen op afspraak
Zaterdag:         10:00 – 16:00
 
Afspraak inplannen?
Mail ons op info@westerhaard.nl
 

Bereikbaarheid showroom

Door werkzaamheden aan de weg is de showroom moeilijk bereikbaar.

Volg de omleiding bordjes van Hek Badkamers

Of kies uw route via Industrie terrein De Nort, Paralelweg  op en dan rechtsaf de Nort en aan het einde weg links Zegheweg op.

Showroom Westerhaard is gevestigd boven HEK Badkamers.