• slide
  • slide

Economisch verwarmen

 
Bij economisch en of ecologisch verwarmen gaat het om zuinigheid. Duurzaam is nogal een “hot” onderwerp in ons vakgebied, letterlijk en figuurlijk. Westerhaard heeft verschillende systemen om duurzaam en economisch te verwarmen.
 
Neem de “Walltherm”. Daarmee kunt u geheel op hout uw sanitair en cv water verwarmen zodat u geen gas meer nodig heeft, zelfvoorzienend dus.
 
Ook massieve speksteenhaarden zoals Altech zijn een bron van economisch verwarmen. Door een paar uur te stoken kunt u tot wel een dag nagenieten van de “infrarood stralingswarmte” welke speksteen afgeeft (accumulerend).
 
Wilt u helemaal niet meer met hout sjouwen kunt u nog denken aan pellet haarden. Pellet haarden krijgen een steeds betere techniek. Dit komt door de jaren lange ervaring die er inmiddels bij de ontwikkelaars is. Vooral het Dielle systeem onderscheid zich.
 
Ook kunnen we u helpen aan infrarood panelen welke er in verschillende uitvoeringen zijn waaronder spiegels, schilderijen en decor panelen. Ze zijn ook regelbaar met thermostaat en zeer energiezuinig.
 
Wordt u er al warm van?
 
We helpen u graag.
 
 
 
 
Contact
Westerhaard
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033-2865109
Vraag van de dag
V: Is het nu wel zo nodig een flexibele of vaste rvs buis door mijn bestaande kanaal te maken?
A:
Als u een houtkachel met hoog rendement heeft is dit zeker aan te raden, doordat er een heel goede naverbranding is (waarbij de ro... Lees verder
Als u een houtkachel met hoog rendement heeft is dit zeker aan te raden, doordat er een heel goede naverbranding is (waarbij de rookgassen a.h.w. nog eens worden na verbrand) ontstaat er een veel lagere rookgastemperatuur, komen deze ook nog eens in een stenen “koud kanaal” dan koelen de rookgassen nog verder terug en ontstaat er condensatie waardoor de “trek” verdwijnt en de kachel niet meer functioneert of zelfs de rook terug slaat.
Bekijk ook andere veelgestelde vragen
Komt u langs?
Openingstijden:
Dinsdag:          op afspraak
Woensdag:      op afspraak 
Donderdag:      10:00 – 17:00
Vrijdag:             10:00  17:00
Vrijdagavond:   alleen op afspraak
Zaterdag:         10:00 – 16:00
 
Afspraak inplannen?
Mail ons op info@westerhaard.nl